Concertagenda


Zondag 14 april 2024

Dubbelconcert met de Bouw- en Infraharmonie

Locatie: Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, 14.00-16.30 uur. Toegangsprijs is € 10,-. Kaarten niet aan de zaal, maar bestellen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Bouw- en Infraharmonie Nederland is opgericht in 1981. Zoals de naam aangeeft, komt het orkest voort uit de bouw- en infrasector en is daarmee nog steeds nauw verbonden. Leden komen maandelijks uit het hele land naar Harderwijk om te repeteren onder de enthousiaste leiding van dirigent Dick Teunissen. Het orkest verzorgt jaarlijks diverse concerten, in binnen- en buitenland. We vinden het heel leuk dat zij naar Badhoevedorp komen en samen met ons een concertmiddag willen verzorgen.

De Bouw- en Infraharmonie speelt o.a. de Second Suite van Alfred Reed, het 2e deel van het fagotconcert van Gioachino Rossini, en Dublin Dances van Van der Roost. Na de pauze volgt het KLM Orkest met o.a. El Golpe Fatal van Dirk Brossé, Flight of the Silverbird van Bergersen/Reuber en Disney Medley 2 van Naohiro Iwai. Een zeer afwisselend programma dus.


Zaterdag 26 oktober 2024

Jaarconcert met artiest

Locatie: C. (voorheen Schouwburg De Meerse) in Hoofddorp. Aanvang: 20.15 uur.

Back to Top